Havjegeren - Kåringer og utmerkelser

På denne siden finner du utvalgte kåringer og utmerkelser fra Havjegeren 2023. Hver måned kåres månedens havjeger som får tilsendt Havjegerkoppen ☕️. Se nederst på siden for oversikt over poengtildeling 2023.

Vi vil trekke frem unike, spesielle eller spesielt inspirerende fangster på denne siden, til felles inspirasjon. Vil du lese mer om hva Havjegeren er? Det gjør du på denne lenken.

 

 

Månedens havjeger august 2023  - Krzystof Klimas
En sterk måned fra Krzustof! Med flotte og unike fangster! Stor rødknurr, nydelig havabbor og mye annet spennende! Gratulerer, havjegerkoppen er på vei til deg Krzustof. 

Månedens havjeger juli 2023  - Raymon Iden Nilsen
Raymon viser virkelig fra konseptet Havjegeren handler om! Å oppdage nye matretter fra havet, å jakte variert og om å utvide horisonten! Denne måneden har Raymon registrert en rekke spennende og uvanlige arter og går opp i delt ledelse i Havjegeren 2023!

Månedens havjeger juni 2023  - Adrian Sunde
Wow! En lysing på 5,99kg! Av en undervannjeger! Det var en spennende og uvanlig fangst! Denne arten kjennetegnes med sitt skarpe bitt og kålsvarte gap, derav kjent som Kålkjeft! Månedens havjeger er Adrian Sunde! 


Månedens havjeger mai 2023  - Jennifer Leknes
Sommeren er her og Jennifer stikker av med en flott sommerfangst i flott sommervær! Gratulerer Jennifer, Havjegerkoppen er på vei 🔥


Månedens havjeger april 2023  - Anders Dannesboe Larsen
Nydelig fisk, nydelig mat, en nydelig dag! Månedens havjeger er Anders, gratulerer så mye!


Månedens havjeger mars 2023  - Pål Bierman Jørgensen
Juryens begrunnelse:
Mars er kanskje den siste måneden med vinterstemning i havet før det eksploderer med liv på grunt vann langs kysten vår. I mars er det derfor denne fangsten som virkelig skiller seg ut og blir dermed vinner av månedens havjeger. Slik innsats sparer mange liv fra en langsom og pinefull død. Godt jobba og  gratulerer Pål! Havjegerkoppen er på vei i posten ☕️

 


Månedens havjeger februar 2023  - Kajsa Helen Sundelin
Juryens begrunnelse:
Mange flotte fangster ble meldt inn i havjegeren i februar, selv om det må kunne sies å være en utfordrende årstid å hente mat fra havet. Denne måneden går koppen til Kajsa Helen Sundelin med en inspirerende og apetittvekkende kongekrabbe - Den første kongekrabben i Havjegeren 2023! Gratulerer Kajsa! 

 


Månedens havjeger januar 2023  - Thomas Erik Sande

Juryens begrunnelse:  
I den aller første måneden med konseptet Havjegeren sendes havjeger-koppen til Thomas Erik Sande. I januar måned har han lykkes med å finne både lyr, rødspette, sandflyndre, skrubbe, kamskjell og taskekrabbe! Thomas har med det ni havjegerpoeng i banken etter en måned med mye sunn og god sjømat i på menyen.

Gratulerer Thomas! 

 

Topp-10 havjegere 2023

Undervannsjeger

Poeng

Raymon Iden Nilsen

33

Krzysztof Klimas

32

Pål Bierman Jørgensen

29

Thomas Erik Sande

23

Hans Christian Furnesvik

20

Adrian Sunde

18

Michael Byø

16

Paul Arne Feenstra

12

Fredrik Systad

10

Joachim Tømt Kalberg

10Se bildene fra Havjegeren 2023


Havjegeren 2023

 

 

Se Simen snakke om havjegeren i podcasten Just Add Water.


Registrer fangst i Havjegeren
GÅ TIL REGISTRERING
Hva er Havjegeren?
Les mer
Se aktivitet og kåringer i Havjegeren
Les mer