Instruktører i fridykking

Når du melder deg på et kurs hos Frivannsliv i fridykking er du i trygge hender. Våre instruktører jobber alltid for å gi gode opplevelser, lærerike kurs, mestring og ikke minst, vi skal ha det gøy! Om du vil oppleve havet gjennom fridykking, bli en undervannsjeger eller kanskje komme i gang med undervannsjakt? Da er våre kurs midt i blinken for deg.

Våre instruktører er sertifiserte gjennom Norges Dykkeforbund og følger internasjonale retningslinjer for gjennomføring av kurs i fridykking. 

Ønsker du å bli instruktør i fridykking? Ta kontakt.

 • Simen Wilberg

  Kursansvarlig Frivannsliv

  Aktiv fridykker og undervannsjeger sider år 2000. En av ildsjelene bak Frivannsliv. Ønsker å gjøre fridykking til en folkesport. Havet har så mye å gi og krever så lite. Bli med da vel!

 • Jon Andreas Bygstad

  Kursansvarlig Vestlandet

  Aktiv fridykker og undervannsjeger siden 2016. Elsker alt som har med havet å gjøre, jeg er en kystens mann! Jeg er og glad i mennesker. Da er det perfekt for meg å holde kurs i fridykking!

 • Martin Helseth

  Kursansvarlig Østlandet

  Olympisk roer som finner roen i en stressende idrettshverdag under vann. Han kunne svømme før han kunne gå og tok sitt første fridykkerkurs før han egentlig var gammel nok. Han tok instruktørutdanning og har vært instruktør hos frivannsliv siden 2018. Han er sertifisert innen apnea (konkurransefridykking), er en dreven undervannsjeger og arrangerer ukentlige ryddeaksjoner i Oslofjorden hvor målet for 2022 er å heve 10 tonn marint avfall fra havbunnen.

 • Sindre Hermannsen Lea

 • Melissa Granli

  CMAS Fridykkerinstruktør

  Jeg tok mitt første fridykkerkurs i 2019, og har vært hekta siden. I 2020 ble jeg fridykkerinstruktør og er idag aktiv i klubben Spearos som trener for både barn og voksne. Jeg er lidenskapelig opptatt av å promotere trygghet og glede i sjøen for alle.

 • Bojan Djordjevic

  CMAS Fridykkerinstruktør

  Aktiv fridykker siden 2018. Elsker havet og roen jeg finner under havoverflaten. Forelsket meg i apnea og tanken på å komme meg dypere og dypere. Tidligere proff-spiller i basketball. Siste 17 år har jobbet som 3D designer.

 • Lise Sirnes Aspenes

  Assisterende instruktør

  Sprudlende, aktiv dame som i 2020 oppdaget en ny verden under vann. Stortrives nå som hjelpeinstruktør hvor hun kan utforske undervannsverden sammen med andre.

 • Stina Kornstad Nordahl

  Assisterende instruktør

  Har alltid elsket havet og alt det har å by på. Startet aktivt med fridykking i 2019 og har ikke angret siden! Lever til vanlig hektiske dager som sykepleier, men finner alltid roen når jeg fridykker. Er også aktivt med i Spearos Oslo og har tatt Apnea kurs i 2021.

 • Jørgen Grythe

  CMAS Fridykkerinstruktør

  Siden han sluttet seg til Frivannsliv som instruktør i 2018 har noen hundretalls elever fått live utendørs demonstrasjon av hvordan ta på seg drakten på den mest effektive måten. Oslo-bosatt sørlending som benytter sommerferien til å SUP-padle ut til skjær med fridykkerutstyret. Er apnea sertifisert i tillegg til instruktørutdanning, samt utvikler av dykkeappen “Dykketreff” til iPhone.

 • Tommy Haga

  CMAS Fridykkerinstruktør

  Aktiv fridykker og undervannsjeger som alltid er på utkikk etter nye og spennende dykkeopplevelser.Har jobbet med mennesker hele livet, og bruker over middels mye tid løpende på fjellet.

 • Marius Beyer

  CMAS Fridykkerinstruktør

  Jeg har vært en del av instruktør-teamet til Frivannsliv siden 2016 og jeg koser meg! Jeg jobber som tømrer til vanlig og liker å være med som assistent på kurs. Da kan jeg hjelpe enkeltindivider og hovedinstruktøren med en god gjennomføring.

 • Ted Ringerige

  CMAS Fridykkerinstruktør

  Ted holder kurs for Frivannsliv på østlandet. Han er også tilknyttet fridykkerklubben Spearos Oslofjord. For for tiden opptatt med å rydde plast og søppel  i Oslofjorden. Jobber til daglig med havbunns-dokumenterings systemer i offshore bransjen.

  Han har alltid elsket å fridykke. Helt siden han var 9 år gammel og så Luc Besson filmen The Big Blue i 1988. Som handler om fridykker pionerene Jacques Mayol og Enzo Maiorca. Og i alle disse årene så har han dykket slik som han lærte i den filmen. Med hyperventilering og mange inn og ut pustinger.
  Noen youtube klipp senere så forsto han at alt han hadde lært seg fra barndoms filmen fra 80´tallet var livsfarlig. Etter å fått tatt fridykkerkurs, så begynte han som fridykkerinstruktør for Østlands kursene til frivannsliv.

 • Ronny Syslak

  CMAS Fridykkerinstruktør

  Ronny er en aktiv fridykker og UV jeger som har holdt på med denne sporten i over 40 år. Ronny har også høyeste APNEA sertifikat. Ronny begynte som instruktør for Frivannsliv i 2018.

 • Ben-Terje Myhre

  CMAS Fridykkerinstruktør

  Aktiv fridykker og undervannsjeger. Har en hektisk jobb i byggebransjen, men finner ALLTID roen under vann! Elsker alt som har med havet å gjøre, men har en ekstra lidenskap for undervannsjakt og foto.

 • Aleksander Nordahl

  CMAS Fridykkerinstruktør

  Undervannsfotografen Aleksander har dykket i over 30 år men har en forkjærlighet for fridykking og holder flere kurs i året. På kursene hans får du være med på flere av hans møter under overflaten. Er du i tvil om fridykking er noe for deg, så er du ikke det etter første video eller bilde han viser. Lidenskapen for fridykking ligger i familien og Aleksander holder ofte kursene sammen med døtrene sine.

 • Nadja Eilenberger

  Jeg har drevet aktivt med fridykking siden høsten 2021. Å holde pusten når jeg dykker gir meg følelsen av å ha kontroll i en kaotisk hverdag. Under vann opplever jeg at alt av støy innenfra og utenfra stillner. Jeg er tidligere konkurransesvømmer, og kjenner meg noen ganger litt som en fisk. Jeg ønsker at kursdeltagerne skal oppleve mestringsfølelse under vann! Ved siden av fridykkingen studerer jeg medisin og er mor til en liten gutt.

 • Elisabeth Tønnesen

  CMAS Fridykkerinstruktør

  Aktiv fridykker og undervannsjeger siden 2007, elsker den fantastiske verden under vann! Leder i Rogaland uvjakt og fridykkerklubb. Jobber som reklamefotograf til daglig og har i de siste årene tatt med kamera mer under overflaten. Brenner for å holde kurs for barn.