Kurs og arrangementer

Photo: Aleksander Nordahl, ettpust.com

Velkommen til Norges mest populære fridykkerkurs!

Kursene våre er for deg som ønsker å ha fridykking som en trygg og motiverende hobby eller ønsker å komme i gang med undervannsjakt. 

Med fokus på sikkerhet, teknikk, utstyr og grensesetting får du en motiverende start på din nye hobby. Frivannsliv gir deg Norges mest ettertraktede kurs i fridykking. Se kurskalenderen under for å finne ut hvor vi arrangerer kurs.
Du velger om du vil leie kursutstyr av oss i påmeldingsskjemaet.

Alle våre instruktører er godkjente gjennom NDF, CMAS og våre egne krav for opplæring. Vær tidlig ute med påmelding, kursene våre blir normalt utsolgt raskt. 

Se kurskalender under for mer informasjon om tid og sted

Har du ikke utstyr og trenger å leie?

Du kan leie utstyrspakke til kurset som et tilvalg i påmeldingen for 500kr. Utstyret blir levert på kurset.

Vi tilbyr både DAGSKURS og HELGEKURS i fridykking.
(Merk deg at du må være svømmedyktig og ikke ha vannskrekk for å kunne delta)

Dagskurs

Dette er kurset for deg som vil ha en grundig gjennomgang av teoretisk innhold og bli med en instruktør i sjøen der kunnskap settes til praksis.
Dagen vil inneholde en gjennomgang av teori for å kunne drive med trygg fridykking der man blir kjent med utstyret, sikkerhet og lærer mange nyttige tips og triks. Etter teorien kler vi på oss utstyret og gjennomfører noen praktiske prøver i vannet. Man blir ikke utlært i løpet av en dag, men målet her er å gi deg kunnskap til å kunne drive trygg fridykking der de fleste nybegynnerfeilene kan lukes bort.

Helgekurs

Dette er kurset for deg som ønsker å bruke to hele dager til å lære deg å fridykke. Her er det både undervisning og opplevelse i fokus.
På dag 1 gjennomfører vi en utvidet teoriundervisning og et enkelt sjødykk der vi blir kjent med utstyret. På dag 2 drar vi på en spennende dykketur sammen med instruktør der vi vil vise frem hva aktiviteten har å by på, og utvikle teknikken videre. Mestringsfølelsen vil som regel være en del større dersom man gjennomfører helgekurset sammenlignet med et dagskurs.

* Vær obs på at enkelte helgekurs har første dag i basseng i stedet for ett av sjødykk. Det ser du på det aktuelle kurset du melder deg på.

Vi tilbyr også skreddersydde private kurs med reisende instruktør og utstyr. Send e-post til post@frivannsliv.no for mer informasjon. 

Dersom du ønsker å delta på et kurs på sørlandet kan vi tipse om vår kurspartner Kote Null. Se deres kurskalender her.