Kurs i fridykking

Velkommen til Norges mest populære fridykkerkurs!

Kursene våre er for deg som ønsker å ha fridykking som en trygg og motiverende hobby eller ønsker å komme i gang med undervannsjakt. 

Med fokus på sikkerhet, teknikk, utstyr og grensesetting får du en motiverende start på din nye hobby. Frivannsliv gir deg Norges mest ettertraktede kurs i fridykking, og de holdes i Bergen, Oslo, Stavanger og andre steder i Norge. Du velger om du vil leie kursutstyr av oss i påmeldingsskjemaet.

Alle våre instruktører er godkjente gjennom NDF, CMAS og våre egne krav for opplæring. Vær tidlig ute med påmelding, kursene våre blir normalt utsolgt raskt. 

Se kurskalenderen vår nedenfor.

Våre kurs:

DAGSKURS I FRIDYKKING
Dette er kurset for deg som vil ha en grundig gjennomgang av teoretisk innhold og bli med en instruktør i sjøen der kunnskap settes til praksis. Dette kurset er egnet for deg som føler deg trygg i vannet og ønsker et kurs med fokus på teori og praktisk dykketeknikk. Ønsker du mer tid til å oppleve fridykking og mer tid i sjøen? Vurder et helgekurs. 

HELGEKURS I FRIDYKKING
Dette er kurset for deg som ønsker å bruke to hele dager til å lære deg å fridykke. Her er det både undervisning og opplevelse i fokus. På dag 1 gjennomfører vi teoriundervisning og et enkelt sjødykk der vi blir kjent med utstyret. På dag to drar vi på en spennende dykketur sammen med instruktør. 

* Vær obs på at enkelte helgekurs har en økt i basseng i stedet for ett av sjødykkene. Det ser du enkelt på det aktuelle kurset du melder deg på.

 

GRATIS WEBINAR 14. juni

Innføring og grunnkurs i fridykking

Vil du begynne med fridykking, men har ikke fått tatt kurs?  Kanskje du har kjøpt en utstyrspakke og vil lære mer om denne hobbyen? Lær de viktigste tingene og få svar på dine spørsmål. 

MELD DEG PÅ WEBINAR
GRATIS WEBINAR 21. juni
Introduksjonskurs i undervannsjakt

Dette webinaret er tilpasset for deg som ønker å ta steget fra fridykker til undervannsjeger og havsanker.

Det blir snakk om utstyr, jaktteknikker, etikk og moral og de ulike jaktsesongene. Det blir og en lengre Q&A, så her kan du få svar på det du lurer på om undervannsjakt!

Gratis Webinar

Rustne dykkere

Lenge siden sist du var i vannet? litt rusten på teorien?

Bli med på vårt webinar og gjenoppfrisk gamle kunster. Få en påminnelse om de viktige tingene man må huske på som dykker både når det gjelder utstyr og sikkerhet. Dette webinaret er for tradisjonell dykking (ikke fridykking).

Meld deg på - 6.juli klokken 20.00