Kurs i fridykking

Våre kurs er tilpasset deg som ønsker å ha fridykking og undervannsjakt som en trygg og motiverende hobby. 

Med fokus på sikkerhet, teknikk, utstyr og grensesetting får du en motiverende start på din nye hobby. Frivannsliv gir deg Norges mest ettertraktede kurs i fridykking! 

Alle våre instruktører er godkjente gjennom NDF, CMAS og våre egne krav for opplæring. Vær tidlig ute med påmelding, kursene våre blir normalt utsolgt raskt. Finner du ikke kurset du leter etter? Ta kontakt, kanskje kommer vi dit du bor?

 

DAGSKURS I FRIDYKKING

Dette er kurset for deg som vil ha en grundig gjennomgang av teoretisk innhold og bli med en instruktør i sjøen der kunnskap settes til praksis. Dette kurset er egnet for deg som føler deg trygg i vannet og ikke ser behovet for å delta på grunnleggende bassengøvelser.

HELGEKURS I FRIDYKKING

Dette er kurset for deg som ønsker å bruke to hele dager til å lære deg å fridykke. Kursinnholdet er det samme som på et dagskurs, men det er i tillegg en økt i svømmebasseng før man går i sjøen med instruktør.

Meld deg på et av våre kurs i kalenderen nedenfor, eller besøk fridykkerkurs.no for å se kurs som arrangeres av våre samarbeidspartnere.