Kurs i fridykking

Våre kurs er tilpasset deg som ønsker å ha fridykking og undervannsjakt som en trygg og motiverende hobby. 

Med fokus på sikkerhet, teknikk, utstyr og grensesetting får du en motiverende start på din nye hobby. Frivannsliv gir deg Norges mest ettertraktede kurs i fridykking, og de holdes i Bergen, Oslo, Stavanger og andre steder i Norge. Finner du ikke kurset du leter etter? Ta kontakt, kanskje kommer vi dit du bor?

Alle våre instruktører er godkjente gjennom NDF, CMAS og våre egne krav for opplæring. Vær tidlig ute med påmelding, kursene våre blir normalt utsolgt raskt. 

DAGSKURS I FRIDYKKING

Dette er kurset for deg som vil ha en grundig gjennomgang av teoretisk innhold og bli med en instruktør i sjøen der kunnskap settes til praksis. Dette kurset er egnet for deg som føler deg trygg i vannet og ikke ser behovet for å delta på grunnleggende bassengøvelser. Etter kurs mottar du kursbevis.

HELGEKURS I FRIDYKKING

Dette er kurset for deg som ønsker å bruke to hele dager til å lære deg å fridykke. Kursinnholdet er det samme som på et dagskurs, men det er i tillegg en økt i svømmebasseng før man går i sjøen med instruktør. Dette kurset gir CMAS-fridykkersertifikat. 

Meld deg på et av våre kurs i kalenderen nedenfor, eller besøk fridykkerkurs.no for å se kurs som arrangeres av våre samarbeidspartnere.

 

DELTA DIGITALT ELLER FYSISK FRA STUDIO FRIVANNSLIV

Undervannsfoto med Aleksander Nordahl

Hør spennende historier om spesielle møter under overflaten og få med deg hvordan bildene ble tatt av mannen bak instagramprofilen @freedivingnorway.

Ønsker du å delta fra vårt studio? 👉 Meld deg på her 👈

1. desember 19.00 - 21.00

Meld deg på webinar

Gratis webinar

Grunnkurs i fridykking

Våre instruktører tar deg gjennom det du må vite for å få en motiverende start på din nye hobby. Med fokus på dykketeknikk, sikkerhet og utstyr er dette er svært populært tilbud. Reserver din plass i dag.

Meld deg på 16.februar klokken 20.00

Les om utstyr til fridykking og undervannsjakt

Se alle