Kurs i fridykking

Velkommen til Norges mest populære fridykkerkurs!

Kursene våre er for deg som ønsker å ha fridykking som en trygg og motiverende hobby eller ønsker å komme i gang med undervannsjakt. 

Med fokus på sikkerhet, teknikk, utstyr og grensesetting får du en motiverende start på din nye hobby. Frivannsliv gir deg Norges mest ettertraktede kurs i fridykking, og de holdes i Bergen, Oslo, Stavanger og andre steder i Norge. Du velger om du vil låne kursutstyr av oss i påmeldingsskjemaet.

Alle våre instruktører er godkjente gjennom NDF, CMAS og våre egne krav for opplæring. Vær tidlig ute med påmelding, kursene våre blir normalt utsolgt raskt. 

Se kurskalenderen vår nedenfor.

Våre kurs:

DAGSKURS I FRIDYKKING
Dette er kurset for deg som vil ha en grundig gjennomgang av teoretisk innhold og bli med en instruktør i sjøen der kunnskap settes til praksis. Dette kurset er egnet for deg som føler deg trygg i vannet og ønsker et kurs med fokus på teori og praktisk dykketeknikk. Ønsker du mer tid til å oppleve fridykking og mer tid i sjøen? Vurder et helgekurs. 

HELGEKURS I FRIDYKKING
Dette er kurset for deg som ønsker å bruke to hele dager til å lære deg å fridykke. Her er det både undervisning og opplevelse i fokus. På dag 1 gjennomfører vi teoriundervisning og et enkelt sjødykk der vi blir kjent med utstyret. På dag to drar vi på en spennende dykketur sammen med instruktør. 

* Vær obs på at enkelte helgekurs har en økt i basseng i stedet for ett av sjødykkene. Det ser du enkelt på det aktuelle kurset du melder deg på.

 

29. mars 2023

Innføring og grunnkurs i fridykking

Vil du begynne med fridykking, men har ikke fått tatt kurs?  Kanskje du har kjøpt en utstyrspakke og vil lære mer om denne hobbyen? Lær de viktigste tingene og få svar på dine spørsmål. 

Meld deg på webinar
16. mars 2023
Kurs i undervannsjakt

I dette webinaret fordyper vi oss i undervannsjakt.  Det blir snakk om utstyr, jaktteknikker og de ulike jaktsesongene. Det blir og en lengre Q&A, så her kan du få svar på det du lurer på om undervannsjakt!