Frivannsliv kundeklubb

Som kunde hos Frivannsliv får du ikke bare fordeler som rabatter og poeng på dine kjøp, du får og tilgang på en rekke gratistjenester og arrangementer fra Frivannsliv.

Medlemskapet er selvsagt gratis. Alt du trenger å gjøre for å få tilgang til medlemsfordelene er å registrere en konto hos oss og logge deg inn. Du vil da se en liten boks nederst i høyre hjørne der du ser alle dine fordeler som medlem. Her kan du og samle poeng og løse de inn i rabatter på fremtidige bestillinger. Velkommen 💰

 

Fordeler for deg som er medlem 👇

 • Poeng og rabatter på dine kjøp

  Tjen poeng som gir deg rabatter og andre fordeler som medlem i vår kundeklubb.

 • Gratis webinarer

  Frivannsliv holder en rekke spennende og lærerike webinarer. Alle våre webinarer er gratis forutsatt medlemskap i vår kundeklubb. Lær om fridykking, undervannsjakt dykking, utstyr og mye mer.

 • Workshops

  Vi arrangerer workshops og temakvelder for vår kundeklubb. Trenger harpunen din en gratis service eller drakten din litt reperasjon? Bli med i vår kundeklubb og bli invitert med på våre gratis arrangement.

 • Først inn..

  Våre bruktsalg er svært populære. Vi selger da ut store menger utstyr av god kvalitet til svært hyggelige priser. Medlemmer i kundeklubben slipper til først.

 • Eksklusive tilbud

  Få tilgang til produktnyheter og eksklusive kampanjer først som medlem i vår kundeklubb.

 • Kunnskap skal deles

  Som du kanskje vet er vi Frivannsliv glad i å dele. Som medlem sender vi deg nye artikler, videoer og blogger så snart de publiseres.

Hvordan virker det?

Du samler poeng på dine kjøp og på å anbefale Frivannsliv til dine venner. Poengene du samler kan brukes som rabatter på dine fremtidige kjøp. Du blir og invitert med på andre medlemsfordeler som vist ovenfor. Alt du trenger å gjøre er å logge inn på frivannsliv.no.

Medlemskap

Medlemskapet er gratis og uforpliktende. Medlemskapet kan ikke overføres til andre. For å være medlem må du være fyllt 16 år og ha registrert adresse i Norge. Medlemskap er kun tilgjengelig for privatpersoner.

Hvordan få poeng og hvordan kan de benyttes?

For hver handel du gjennomfører får du poeng som lagres på din konto. Når du har samlet nok poeng kan disse brukes til å aktivere rabatter på fremtidige kjøp.

Som medlem i Frivannsliv kundeklubb samtykker du at vi kan sende deg e-post.

Hvordan melde seg ut?

Du melder deg ut ved å sende en epost til post@frivannsliv.no


* Frivannsliv kan på 2 måneders varsel si opp fordelsprogrammet. Ved statlige endringer i lovverket eller annet kan fordelsprogrammet termineres på kortere varsel.