Fridykkerfestivalen 2023

Velkommen til Fridykkerfestivalen 2023

28.september - 1.oktober 2023

Det er en sann glede å allerede nå kunne åpne for påmeldinger til Fridykkerfestivalen 2023! Etter en forrykende kjekk festival i 2022 håper vi å se mange kjente fjes og like mange nye i 2023. Meld deg på nederst på siden eller via denne lenken.

Fridykkerfestivalen er arrangert av Frivannsliv. Vi leier flere robuer, båter, konferanserom og resturant så vi kan nyte hobbyen vår til det fulle. På dagtid deler vi oss i grupper og legger ut på fridykkereventyr. Så samles i vi rorbuer, badestamper, sløyerom eller fellesareal for god mat og drikke på kveldingen. Klikk her for kart over vei til Kvalheim Fritid.

 

Fridykkerfestivalen 2022

Program:

Torsdag
14.00 Innsjekking åpner på Kvalheim Fritid
20.00 Velkommen og felles møte i Matrosen (lokale). Her går vi gjennom kjøreregler for festivalen, sikkerhet, mat og vurderer værmeldinger/turområder. 

Fredag
Vi dykker i grupper fra båt og bil på dagtid. Det blir ulike tematurer, så om du vil prøve deg på undervannsjakt, sanke krabber, skjell eller bare nyte et fantastisk havområde gjennom fridykking så har vi en tur klar til deg. 

På ettermiddagen blir det felles opplæring i å filetere fisk og rensing av skjell.

Lørdag
En ny dag med dykking og undervannsjakt før vi samles til havets gallamiddag i Kapteinen resturant fra klokken 20.00. Her blir det havets koltbord med kreps, reker, krabbe og god drikke. Baren er åpen og en kan ikke nyte medbrakt. 

Søndag
Festivalens siste dag. Vi rydder områdene og buene våre og vender nesen hjemover. For de som vil ta seg en dykketur er det selvsagt mulighet for det men festivalen er formelt avsluttet klokken 10.00 søndag. 

 Sikkerhetsregler under festivalen:

  • Alle deltagere skal ha fullført gyldig kurs i fridykking
  • Obligatorisk bruk av sikkerhetsliner og bøye med signalflagg-A.
  • Ingen dykker alene og alle i hver boenhet har en felles plan på hvem som dykker hvor og når en kommer tilbake. 
  • All dykking foregår på eget ansvar. Frivannsliv tilrettelegger for aktivitet men står ikke ansvarlig for det som skjer utenfor området til Kvalheim Fritid der festivalen arrangeres. 

Festivalen blir ofte utsolgt, så vær tidlig ute med påmelding for å sikre din plass. Du velges selv hvilken rorbu/hus du vil bo i. 

Se infoskriv til alle deltagere her.