Computere for dykking

 

Lurer på hvilken klokke/computer som er den riktige for deg? Her kommer en oversikt som kanskje peker ut den rette modellen for ditt bruk.

NB: Sortimentet vårt kan variere og du kan også finne klokker/computere i vårt sortiment som ikke er nevnt i denne artikkelen.

 

Shearwater Peregrine er en enkel computer med lett tilgjengelige menyer, fargedisplay og støtte for flere gasser. Med Peregrine laget Shearwater en computer som er enkel å bruke for dykkere på alle erfaringsnivåer. Fire ulike dykkemoduser: Luft (rekreativ dykking), Nitrox (Enkel gass opp til 40%), 3 Nitrox gasser (Opp til 100%), Dybdemåler (Dybde, tid, stoppeklokke). 5,59 cm LCD-skjerm med farger. Trådløs ladning.

 

Oceanic VEO 4.0 er en brukervennlig og god dykkecomputer med alt man trenger av funksjoner og muligheter. Et godt alternativ for deg som ønsker en større og mer solid computer som passer optimalt utenpå drakten. VEO 4.0 har fire ulike moduser: Fridykking, dykking (luft), dykking (nitrox) eller ren dybdemåler. Trådløs ladning og overføring av dykkelogg til app.

 

Shearwater Perdix 2 Ti dykkecomputer er en ny toppmodell fra Shearwater, og siste versjon i Perdix-serien.

 

Garmin Descent™ G1 er en nyhet i 2022 som kommer i 2 utgaver. En standard og en solar versjon, med solcellepaneler som forlenger batteritiden. Descent™ G1 er den første klokkken fra Garmin som ligger i et prisleie hvor man normalt finner andre dykkercomputere på markedet, men her får man som vanlig en fullspekket kompakt klokke med masse funksjoner til bruk både under vann, og på land! 

 

Garmin Descent MK2-serien: Når en computer koster det Descent MK2-serien gjør forventer du intet mindre enn det absolutt beste, noe du også får. Foruten å være en god smartklokke med rik funksjonalitet gir Descent-serien deg alt du skal ha, og det fungerer på en enkel og god måte. Alt av dykkemoduser er på plass. 

Descent-computeren støtter dykking med en eller flere gasser inkludert nitrox og trimix, og har et mulighet for mange sikkerhetsalarmer for fridykking/apnea og dykking. Med den nye Garmin T1 trådløs sender (tilleggsprodukt) kan du få flasketrykket på opp til fem flasker rett på computeren. Descent-serien har et bredt utvalg treningsmoduser, så for deg som har en variert, aktiv livsstil er disse verdt det de koster. Vi har testet Descent Mk1 og Mk2 til fridykking over lengre tid, og kan anbefale disse på det sterkeste. 

GARMIN DESCENT MK2 DYKKECOMPUTER

GARMIN DESCENT MK2I TITAN DYKKECOMPUTER

GARMIN DESCENT MK2S DYKKECOMPUTER

 

 

Hvis du ser etter en dybdemåler så finner du disse her.

Kompass til dykking finner du her.