Dykkecomputere for dykking

Dykkecomputere for dykking

Lurer på hvilken klokke/dykkecomputer som er den riktige for deg? Her kommer en oversikt som kanskje peker ut den rette modellen for ditt bruk.

NB: Sortimentet vårt kan variere og du kan også finne klokker/dykkecomputere i vårt sortiment som ikke er nevnt i denne artikkelen.

Cressi Donatello er en god og prisvennlig dykkecomputer med støtte for luft/nitrox. Den har også funksjoner for både fridykking og Apnea. Den kan logge opp til 50 dykk pr kategori, og logg kan overføres til app med tilleggsutstyr (medfølger ikke). Dykkecomputeren har en stor, tydelig skjerm og en rekke funksjoner. Les om den her.

Shearwater Peregrine er en enkel dykkecomputer med lett tilgjengelige menyer, fargedisplay og støtte for flere gasser. Med Peregrine laget Shearwater en dykkecomputer som er enkel å bruke for dykkere på alle erfaringsnivåer. Fire ulike dykkemoduser: Luft (rekreativ dykking), Nitrox (Enkel gass opp til 40%), 3 Nitrox gasser (Opp til 100%), Dybdemåler (Dybde, tid, stoppeklokke). 5,59 cm LCD-skjerm med farger. Trådløs ladning. Les om den her.

Shearwater Perdix 2 Ti dykkecomputer er en ny toppmodell fra Shearwater, og siste versjon i Perdix-serien. Les om den her.

Garmin Descent™ G1 er svært gode computere som kommer i 2 utgaver, en standard og en solar-versjon med solcellepaneler som forlenger batteritiden. Descent™ G1 er den første computeren fra Garmin som ligger i et prisleie hvor man normalt finner andre dykkercomputere på markedet, men her får man som vanlig en fullspekket kompakt klokke med masse funksjoner til bruk både under vann, og på land! 

Garmin Descent™ G1
Garmin Descent™ G1 solar

 

Garmin Descent™ Mk-serien: Når en dykkecomputer koster det Descent™-Mk-serien gjør forventer du intet mindre enn det absolutt beste, noe du også får. Foruten å være en god smartklokke med rik funksjonalitet gir Descent™ Mk-serien deg alt du skal ha, og det fungerer på en enkel og god måte. Alt av dykkemoduser er på plass. Som eneste aktør i markedet får du her en fridykkerlogg samlet til en graf/oppstilling. Dette presenteres lekkert i appen. Solid, god og pålitelig!

Descent™ Mk-dykkecomputerene støtter dykking med en eller flere gasser inkludert nitrox og trimix, og har et mulighet for mange sikkerhetsalarmer for fridykking/apnea og dykking. Med den nye Garmin T2 trådløs sender (tilleggsprodukt) kan du få flasketrykket på opp til fem flasker rett på dykkecomputeren. Descent™ Mk-serien har et bredt utvalg treningsmoduser, så for deg som har en variert, aktiv livsstil er disse verdt det de koster. Vi har testet Descent™ Mk-modellene til fridykking over lengre tid, og kan anbefale disse på det sterkeste. 

Se Garmin Descent™ Mk3-serien her
Se Garmin Descent™ Mk2-serien her. 

 

Hvis du ser etter en dybdemåler så finner du disse her.

Kompass til dykking finner du her.


Tilbake til bloggen