PRODUKTER TIL HAVSVØMMING

HAVET - DIN TRENINGSARENA HELE ÅRET

Med det rette utstyret er havsvømming en helårsaktivitet. I vårt sortiment finner du det som skal til, både i den varme og kalde delen av året. 

Å svømme i sjøen når gradestokken viser vintertemperaturer kan virke lite tiltalende. De fleste velger å svømme i basseng, noe som er en fin og effektiv måte å trene på, men opplevelsen av å være ute i de frie vannmasser er noe for seg selv. Men hva skal til for at havsvømming blir noe man gjør med glede hele året?

Svømmedrakter må være myke og fleksible, og er som regel laget for basseng og middelhavs-temperaturer. De tykkere vannsportdraktene er ikke laget for aktiv svømming. Tynne silikonbadehetter isolerer svært dårlig og hender, føtter og hode er viktig å beskytte. Men, det finnes en serie produkter som er spesialdesignet til de havsvømming i nordisk farvann.

Zone3 som nå er en av de ledende leverandørene av triathlonutstyr, startet opp i England i 2006. Visjonen var å gjøre triathlon og havsvømming til en varm og behagelig opplevelse, og kvaliteten er i verdensklasse. 

Med våtdrakter, hansker, sokker, hetter og tilbehør har Zone3 det som skal til. Aspire-serien er våtdrakter spesialdesignet for kalde temperaturer. Svømmehetter i neopren holder hode og ører varme, og neoprensokker, hansker og ekstra isolasjonsprodukter er spesialdesignet for svømming.

I vårt sortiment finner du det som skal til for at du kan begynne, eller fortsatt holde på med havsvømming.

Sikkerhet: Sjøen kan være rolig på en stille dag. Neste dag blåser det og du møter bølger og bevegelser som gjør svømmingen mer krevende. Er du ny så øv langs land, ha med deg en svømmebuddy og marker deg med en svømmebøye. 

VÅTDRAKTER TIL HAVSVØMMING

Spesialdrakter laget for svømming i nordisk hav.

SE UTVALGET HER

SVØMMEBRILLER

SE UTVALGET HER

NEOPRENHANSKER

SE UTVALGET HER

NEOPRENSOKKER

SE UTVALGET HER

VÅTHETTER TIL HAVSVØMMING

SE UTVALGET HER

SVØMMEFØTTER

SE UTVALGET HER

BAGGER TIL SVØMMING

SE UTVALGET HER

TILBEHØR TIL SVØMMING

SE UTVALGET HER
Foto: Zone 3