HVA SKJER I BUTIKKEN?

Vi ønsker at du som kunde skal få god personlig service uansett hvor i landet du holder til. Men for deg som bor i nærheten av butikken vår på Frekhaug, eller likevel tar turen, arrangerer vi med jevne mellomrom kundekvelder, gratiskurs og andre eventer som det kan være spennende å være med på.

På denne siden kan du følge med på hva som rører seg i butikken vår i tiden som kommer. Du finner kart og kontaktinformasjon lenger nede på siden.

Torsdag 29. sept. kl 18.00
Velkommen til temakveld om dykking i mørket!

Vi demonstrer ulike lykter, anbefalte oppsett, flotte steder å nattdykke og mye mer! Legg turen til vår butikk på Frekhaug, både fridykkere og apparatdykkere er velkommen. Vi stiller med erfarent personell og presentører.

Verter:
Vegard Sandvik
Michael & Øivind
Raymon Nilsen

Påmelding:
Delta fysisk fra studio/butikk på Frekhaug
Delta via live-stream

OBS: begrenset antall plasser i studio, meld deg på snarlig for å sikre plass.

Delta digitalt eller fysisk fra studio Frivannsliv

Undervannsfoto med Aleksander Nordahl

Hør spennende historier om spesielle møter under overflaten og få med deg hvordan bildene ble tatt av mannen bak instagramprofilen @freedivingnorway.

Ønsker du å delta fra vårt studio? 👉 Meld deg på her 👈

1.desember 19.00 - 21.00

Meld deg på digitalt
Gratis helsesjekk av ventil

Husker du da pusteventilen din var ny?
Er den like lettpustet i dag som den gang?

Etterhvert som vi bruker dykkerutstyret slites det, og o-ringene, setene og tetningene former seg etter de bevegelige komponentene innvendig i i pusteventilen. Denne vil på sikt påvirke ventilens ytelse. De fleste merker i dag anbefaler service annet hvert år og årlig helsesjekk.

FRIVANNSLIV

Besøk oss!

Butikken og hovedlageret vårt ligger på Frekhaug, 30 minutter nord for Bergen. Les mer om våre åpningstider og hvordan du når oss her.

LES MER